Home > Bedrijfspresentaties
Tilburg Heeft Werk

Bekijk

onze nieuwste vacatures

Bedrijfspresentaties

client
Online-Jobboard

Online-Jobboard

Online-People is een volledig nieuw concept voor flexwerk op de Nederlandse markt, een markt die vraagt om flexibiliteit. Vergeet alle traditionele bureaus voor werving, selectie, uitzending, detachering en payrolling. Online-People sluit aan bij jouw manier van leven en werken.
Optiekvacatures

Optiekvacatures

eyes + more is meer dan een optiekketen. Wij zijn een fashion-minded brillenmerk en bieden onze klanten voor elke gelegenheid de juiste bril. Wij zien een bril als de uitgelezen kans om een look nog leuker en completer te maken. Onze klanten kunnen bij ons altijd kiezen uit een snel wisselend en breed eigentijds assortiment, boordevol originele eigen designs, zodat men altijd weer wat nieuws te kiezen heeft! We hanteren een heldere betaalbare all-in prijs en gaan voor hoge kwaliteit monturen en de allerbeste glazen ( altijd fashionable, extra dun, superontspiegeld, kraswerend, uv-bescherming, clean coat, anti-statisch en lotuseffect). Sinds de oprichting in 2005, tellen we inmiddels meer dan 150 stores verspreid over Europa en helpen we jaarlijks meer dan 3 miljoen bezoekers aan een nieuwe bril. eyes + more is één van de snelst groeiende merken in de optiekbranche. Dat willen we graag zo houden en daarom kunnen we jou goed gebruiken! Bij eyes + more zijn we zeer commercieel ingericht, ​hiermee bedoelen wij dat we op basis van de wensen van de klant een passend briladvies geven. Wij hebben een open cultuur en een omgang met elkaar die als losjes kan worden omschreven.
P&O Profit

P&O Profit

Connect2Select is een nieuw en uniek web-based recruitment concept voor topmanagement. Als headhunter hanteren wij een concept dat vraag en aanbod van managementfuncties anders en beter op elkaar aansluit dan u gewend bent.
PBS People's Business Support B.V.

PBS People's Business Support B.V.

PBS (People's Business Support BV) bemiddelt hoger geschoold personeel voor vaste of tijdelijke functies bij bedrijfsleven en overheid. Onze opdrachtgevers zijn zowel grote bedrijven als ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf.
Personato Bank en Verzekeringen

Personato Bank en Verzekeringen

Wij bieden interessante mogelijkheden bij landelijk opererende banken en verzekeringsmaatschappijen, maar ook bij lokale en regionale assurantie tussenpersonen. Van administratieve tot commerciële functies. Binnen en buiten. Van starter tot senior. Meer weten? Dan maken we met alle plezier een vrijblijvende afspraak.
Personato BV

Personato BV

Personato Werving en Selectie wil maar één ding: jouw ambities realiseren. Willen omzetten in doen. Waarom? Omdat het ons energie geeft en trots maakt. Omdat we volop genieten van gezamenlijk succes. Omdat we gewoonweg niet anders kunnen.
Personato Juridisch

Personato Juridisch

Het woord juridisch dekt een brede lading. Hetzelfde geldt voor onze afdeling. Wij zijn actief in de advocatuur, notariaat, accountancy én het bedrijfsleven. Ondanks deze diversiteit zien we kans om persoonlijk contact te houden met al onze opdrachtgevers. Want daarin ligt onze kracht.
Personato P&O

Personato P&O

Wij beschikken over een uitgebreid netwerk, dat zich uitstrekt over alle branches waarin Personato actief is. Hierdoor kunnen we een breed scala aan interessante vacatures bieden, van Medewerker P&O tot HR-Manager. Dat doen we op een no-nonsense manier. Want bij ons telt maar één ding en dat is het resultaat. Een baan die jou op het lijf is geschreven.
Personato Sales

Personato Sales

Onze afdeling richt zich niet specifiek op één branche. We werken zowel voor kleine MKB-bedrijven als voor landelijke spelers, in de tien verschillende specialismen waarin Personato actief is. Alle niveaus komen aan bod, van een binnendienstfunctie tot aan specialistische commerciële betrekkingen in zowel sales als marketing.
Personeelselectief

Personeelselectief

PersoneelSelectief bemiddeld zijn personeelsaanbod op basis van Werving En Selectie, Detachering en Uitzenden. Specifiek voor regio Zwolle, Genemuiden, Zwartewaterland en Staphorst bemiddelt zij geschoold personeel, administratief, commercieel en technisch. Tevens het verzorgen van trainingen, zoals managementtraining op diverse niveaus.
Pienk

Pienk

Dé specialist in bemiddeling van commerciële binnendienst medewerkers, customer service medewerkers, secretaresses, office managers, personal assistants en méér: Pienk, Office professionals!
Polanski & Partners

Polanski & Partners

Polanski & Partners bestaat meer dan twintig jaar en is als intermediair gespecialiseerd in hoger kader- en topmanagement. De ambachtelijke werkwijze blijft, maar de website is grondig aangepakt.
Profsgroep

Profsgroep

Profsgroep is dienstverlener op het gebied van personeel en advies. Wij doen single- en multidisciplinaire projecten vanuit verschillende gespecialiseerde organisaties.
Psychiater Transfer

Psychiater Transfer

Psychiater Transfer is onderdeel van Intellect Transfer, een bemiddelingsbureau voor artsen en arts-specialisten. Psychiater Transfer richt zich specifiek op het bemiddelen van (interim) psychiaters.

Onze klanten

Rentokil Initial Food & Agri MARK Recruitment QPR Sarister Interim Logistics
ICT Vacatures Tilburg
Sales vacatures Tilburg
Techniek vacatures Tilburg
Finance vacatures Tilburg
Tilburg Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.