Home > Bedrijfspresentaties > DPA Engineering
Tilburg Heeft Werk

DPA Engineering

DPA Engineering

Bemiddeling voor technische functies en projecten

DPA Engineering bemiddelt personeel in technische functies voor werknemers met een werktuigbouwkundige basis. Specialismen zijn de Scheeps- en Machinebouw, de Heavy Lifting, Piping, High Tech en de Automotive branche. Wij werken met technici op HBO- en WO-niveau voor werkgevers met projecten of vacatures. Flexibiliteit én zekerheid: bij DPA Engineering werkt het.

Flexibiliteit en zekerheid

Sta je aan het begin van je carrière? Of wil je door naar een volgende stap? Samen zoeken we uit waar je het beste op je plek bent en hoe jij jezelf verder kunt ontwikkelen, in dienst bij ons of bij één van onze vele opdrachtgevers. DPA Engineering is ondernemend en betrokken en dat merk je. We kennen de markt, de bedrijven en de mensen en we spreken de taal. Daardoor zijn we voor technici een portaal met nieuwe perspectieven. En kunnen we technische bedrijven passende oplossingen voor hun personele vraagstukken aanreiken.

Betrokken en betrouwbaar

Onze relaties zien ons als een eerlijke partner, die helder communiceert en snel schakelt. Engineers die bij ons werken, noemen ons enthousiast en betrouwbaar. Werken bij DPA Engineering staat voor werk doen dat bij je past en je in de gewenste richting ontwikkelen. Zo houd je plezier in je werk.

Deel dit bedrijf

Onze klanten

Netwerkt job search Cimmiq Recruitment Company Matchpartner-reintegratie sQout Jelling Dental Care Professionals ForAmbition Werving & Selectie en Detachering DocDoc
ICT Vacatures Tilburg
Sales vacatures Tilburg
Techniek vacatures Tilburg
Finance vacatures Tilburg
Tilburg Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.