Home >

Verkeersplanoloog

Locatie

Tilburg

Publish date

31-07-2020

Naam organisatie

Matchpartner

Functie omschrijving Verkeersplanoloog

Wij zijn op zoek naar jonge én ervaren Verkeersplanologen. Wil jij werken bij één van de grootste en mooiste gemeenten van ons land, dan is dit de functie voor jou.

Binnen het team van Verkeersplanologen zijn twee verschillende type medewerkers te onderscheiden van elkaar:

  1. De generalisten die een totaal overzicht hebben van het verkeer en vervoer veld en deze kennis inzetten in bijvoorbeeld gebiedsontwikkelingen;
  2. De meer specialistisch georiënteerde verkeersplanologen die over kennis beschikken van één of twee specifieke thema’s of clusters.

Verkeersplanologen zijn in potentie breed inzetbaar op het terrein van verkeer en vervoer. De verkeersplanoloog werkt veelal in teamverband aan diverse integrale projecten. Hij/zij is in projecten (deel)verantwoordelijk voor het projectmanagement (kwaliteit, geld en voortgang) en afstemming met de inhoudelijk verantwoordelijke. De verkeersplanoloog levert een inhoudelijke, integrale en procesmatige bijdrage aan planologische en verkeerskundige projecten.

Functie eisen Verkeersplanoloog

Als Verkeersplanoloog voldoe je aan de volgende eisen:

  • Je hebt een relevante afgeronde HBO en / of WO opleiding;
  • Je hebt relevante werkervaring als Verkeerskundige en / of Verkeersplanoloog;
  • Je bent pro-actief, flexibel en communicatief vaardig;
  • Je hebt een neusje voor Bestuurlijke en Politiek gerelateerde zaken.

Bedrijfsprofiel

De gemeente luistert aandachtig naar de vraagstukken die haar burgers, bezoekers en bedrijven aan de orde stellen. Zij zoeken actief de dialoog op met onze inwoners en partners. Zij helpen hen om oplossingen te vinden, soms door in coproductie samen te werken en soms door de regie te voeren. Zo werken ze aan een zelfredzame samenleving. Die samenleving verandert echter steeds sneller. Van de medewerkers van de gemeente wordt verwacht dat zij effectief en tijdig kunnen inspringen op nieuwe eisen en wensen.

Arbeidsvoorwaarden Verkeersplanoloog

De afdeling Fysiek Domein van Matchpartner vertegenwoordigt 20 jaar ervaring in de branche. We hebben verschillende fases meegemaakt en kennen niet alleen de huidige markt, maar ook de voorgeschiedenis. Vanuit deze achtergrond bemiddelen we niet alleen op vacatures, we staan middenin het netwerk en kunnen adviseren of bijsturen. We zijn altijd bezig met de lange termijn.

Wij hechten veel waarde aan de wensen van de kandidaten en doen altijd ons best hier aan te voldoen. Denk aan uitdagende functies en ontwikkelmogelijkheden. Je kan van ons een pro-actieve houding verwachten en wij zullen vanuit jouw profiel en wensen kansen creëren bij onze klanten.

Daarnaast zijn wij transparant en streven wij altijd naar goede communicatie mbt terugkoppelingen, feedback en bereikbaarheid. Kortom een ontzettende leuke club om voor te werken en waarbij de consultants die voor jou aan de slag gaan ook plezier uitstralen en passie hebben in wat zij doen.

Bekijk

onze nieuwste vacatures
Tilburg Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.