Home >

Fullstack PHP Developer

Locatie

Omgeving Tilburg

Publish date

05-01-2021

Naam organisatie

Jelling

Fullstack PHP Developer - De baan

Liggen jouw roots bij de backend, maar vind je programmeren aan de frontend ook leuk?

In de functie van Fullstack PHP Developer ben je met beide bezig! Lees snel verder.

Voor een klein, maar groeiend softwarebedrijf uit regio Tilburg zoeken wij een getalenteerde, creatieve en maatschappelijk betrokken developer. Je gaat namelijk als Fullstack PHP Developer aan de slag bij een bedrijf, dat zijn eigen multimedia platform bouwt en onderhoudt en dit platform wordt gebruikt voor zorgdomotica, oftewel; domotica die in de zorgbranche wordt gebruikt. Met jouw expertise kun je dus daadwerkelijk iets toevoegen aan de maatschappij!

In nauwe samenwerking met de software architect ga je het reeds bestaande platform aanpakken. Je bouwt bij en verbetert, in eerste instantie in overleg met de architect, maar daarna is het aan jou! Vooralsnog wordt gebruik gemaakt van externe developers. Maar dat gaat veranderen; het hele software gedeelte wordt langzaamaan in zijn volledigheid naar binnen gehaald. Met jou als eerste developer en de mogelijkheid om uiteindelijk het team aan te gaan sturen, mocht je die ambitie hebben!

Fullstack PHP Developer - Het bedrijf

Het betreft een jong en klein softwarebedrijf uit de omgeving van Tilburg, maar met klanten uit vrijwel alle Europese landen, zijn ze hard aan het groeien. Wil jij meewerken aan dit groeiende succes en je steentje bijdragen op maatschappelijk gebied? Lees snel verder en solliciteer op deze mooie job als Fullstack PHP Developer in Tilburg!

Fullstack PHP Developer - Het aanbod

In de functie van Fullstack PHP Developer ontvang je een salaris tussen de € 3.000 en € 4.000, afhankelijk van je opleiding (HBO) en werkervaring. Verder natuurlijk ook keurig ingerichte secundaire arbeidsvoorwaarden!

Fullstack PHP Developer - Jouw profiel

Heb je interesse in deze toffe baan? Solliciteer dan direct, als je kunt voldoen aan de volgende competenties!

Wij zijn op zoek naar een Fullstack PHP Developer, die:

  • aantoonbaar HBO denk- en werkniveau heeft door opleiding / ervaring;
  • een voorkeur heeft voor backend, maar ook de frontend met alle liefde meepakt;
  • naast uiteraard kennis en ervaring met PHP, ook kennis heeft van de volgende technieken:
    • API;
    • XML;
    • MVC;
    • HTML;
    • jQuery;
    • MySQL;
    • JavaScript.

Heb jij interesse in de techniek achter het ontwikkelen, in security, testing en schaalbaarheid? En heb je ervaring met Scrum?

Dan ben jíj de perfecte kandidaat voor deze job!

Voor een compleet en actueel aanbod IT vacatures, ga je naar: www.jelling.nl.

Jelling IT Professionals streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.

Bekijk

onze nieuwste vacatures
Tilburg Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.