Home >

BI Trainee

Locatie

Tilburg

Publish date

26-05-2022

Naam organisatie

Jelling

BI Trainee - De baan

Start als BI Trainee en ontwikkel je in mum van tijd tot volwaardig Business Intelligence Developer of Systeem Architect!

Bij onze Tilburgse opdrachtgever; een grote en uitermate succesvolle organisatie en zeer goede werkgever, ben je als BI Trainee betrokken bij een uniek project, namelijk de eerste lancering van een compleet nieuw software pakket! Dit pakket gaat live bij verschillende Internationale bedrijven door heel Europa!

Als je je Bachelor of Master (bedrijfskundige) informatica opleiding hebt behaald, maar nog niet mee kunt draaien als volwaardig/zelfstandig (Business Intelligence) Developer, dan is dit een geweldige kans. Je komt te werken met vooruitstrevende technologieën en werkt intensief samen met de business analisten en systeem architecten, van wie je enorm veel kunt leren. Ook heb je veel klantcontact. Samen met professionals ga je de wensen van de klant vertalen naar functioneel en technisch ontwerp, waarbij je meedenkt over de architectuur van de te ontwikkelen software.

‘Ga ik dan keihard coderen? Ik ben toch geen programmeur!’, hoor ik je denken. Het antwoord is nee. Je bent meer met de business in gesprek en vertaalt de wensen naar werkende software, die wordt gebouwd op een low code platform. Als BI Trainee ga je je vooral bezig houden met Business Process Management en processoptimalisatie.

BI Trainee - Het bedrijf

In een informele bedrijfscultuur, waar men zich hard maakt voor de beste resultaten, de hoogste mate van kwaliteit èn een plezierige werkomgeving, krijgen medewerkers de kans het best uit zichzelf te halen middels een persoonlijk leertraject en intensieve begeleiding van de beste professionals!

‘Kan ik dan ook doorgroeien?’, zul je misschien denken. Jazeker! Je krijgt de mogelijkheid je te specialiseren in Business Intelligence, maar je kunt ook proeven van andere vakgebieden, zoals systeem architectuur.

Lees verder en solliciteer op deze functie als BI Trainee in Tilburg!

BI Trainee - Het aanbod

Kom als BI Trainee werken voor deze grote en succesvolle organisatie in Tilburg en ontvang:

  • Een aantrekkelijk salaris o.b.v. 40 uur (€ 2.500 - € 3.000);
  • Interessante regelingen op het gebied van:
    • studie;
    • pensioen;
    • reiskosten;
    • zorgverzekering;
    • personeelskortingen.

BI Trainee - Jouw profiel

Wij zijn op zoek naar junioren uit omgeving Tilburg - Breda - Den Bosch, die afgestudeerd zijn aan de hogeschool of universiteit en een Bachelor of Master hebben behaald in de richting van Business IT & Management of Bedrijfskundige Informatica.

Als vanzelfsprekend heb je grote interesse voor bedrijfsprocessen; Business Process Management en processoptimalisatie. Daarbij lijkt het je super interessant om zelf applicaties te bouwen op het low-code-platform. Je bent je concurrentie voor, wanneer je al ervaring hebt met deze zaken!

Goede taalvaardigheid in het Nederlands is een harde eis!

Solliciteer nu op deze toffe baan als BI Trainee in Tilburg! Snel en gemakkelijk via de button, of mail rechtstreeks naar: sanne@jelling.nl o.v.v. vacaturenummer: ROSB30587.

Jelling is gespecialiseerd in vacatures voor Business Intelligence & Software Developers / https://www.jelling.nl/vacatures-business-intelligence.

Kijk voor een compleet en actueel aanbod van IT vacatures op www.jelling.nl!

Jelling IT Professionals streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.

Bekijk

onze nieuwste vacatures
Tilburg Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.