Home > Bedrijfspresentaties > Netwerkt job search
Tilburg Heeft Werk

Bekijk

onze nieuwste vacatures

Netwerkt job search

Netwerkt job search

Adres gegevens

Adres:Middachtenlaan 43
Postcode:1333XT
Stad:ALMERE
Land:NL
Telefoon:+31365292026

Over: Netwerkt job search

Over Netwerkt werving [amp] selectie
Netwerkt werving en selectie is actief in de detailhandel en gerelateerde branches. Naast bemiddeling van kandidaten voor vacatures bij vooraanstaande winkelketens, werken wij voor wholesale organisaties en bedrijven in de e-commerce sector. Onze focus ligt op vacatures in de detailhandel.

Toegevoegde waarde van Netwerkt
Met onze no-nonsense filosofie laten wij kandidaten en opdrachtgevers graag zien hoe een werving en selectiebureau belangrijke waarde kan toevoegen. Voor kandidaten betekent dit dat wij een gedegen advies geven vanuit een sterke retailachtergrond, waarbij de wens van de kandidaat uitgangspunt is. Vervolgens stellen wij kandidaten alleen voor aan opdrachtgevers wanneer de kans van slagen groot is. Dat scheelt tijd en teleurstellingen. Voor opdrachtgevers betekent onze toegevoegde waarde dat wij de zorg uit handen nemen en alleen kandidaten voorleggen die ook werkelijk aansluiten. En dat tegen een tarief dat aangepast is aan de wensen van de detailhandel.

Cijfers van Netwerkt
Met 13 medewerkers bedienen wij meer dan de helft van de 200 grootste retailers in Nederland. Met een gemiddelde van 350 openstaande vacatures en een bestand met meer dan 48.000 kandidaten die zich sinds de oprichting in 2002 hebben ingeschreven, wordt 85% van de vacatures die wij in bemiddeling krijgen, door ons ingevuld.

Van onze 13 medewerkers, werken 3 Recruiters als Franchisenemer bij Netwerkt. Er zijn 4 Recruiters bij Netwerkt in loondienst, net als onze backoffice, marketing en het management van Netwerkt.

Netwerkt is actief met 4 divisies: job search, topsearch, executive search [amp] franchise search.


Deel dit bedrijf

Onze klanten

Personato Bank en Verzekeringen Topkoks Netwerkt job search Vitc Recruitment Empiria Search & Solve Recruitment Services Saluzo Jopportunity Executive Search ExpertsOnly
ICT Vacatures Tilburg
Sales vacatures Tilburg
Techniek vacatures Tilburg
Finance vacatures Tilburg
Tilburg Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.